dinsdag 18 januari 2011

42. Maurizio Gasparri (5 november 2008)

,,De Verenigde Staten zijn een voorbeeld-democratie, toonbeeld van de normen en waarden die bedreigd worden door het terrorisme en door het islamitisch fondamentalisme. Over Obama is heel veel onduidelijkheid. Met Obama in het Witte Huis is Al Qaeda misschien meer tevreden.''
- ,,
Gli Stati Uniti sono la democrazia di riferimento, portatrice di valori minacciati dal terrorismo e dal fondamentalismo islamico. Su Obama gravano molti interrogativi; con Obama alla Casa Bianca forse Al Qaeda è più contenta.'' -
(Maurizio Gasparri)


Photobucket

Maurizio Gasparri (AN) is president van de senatoren van de regeringsgroepering il Popolo della Libertà (Het volk van de Vrijheid), waarvan, naast enkele kleinere partijen, Forza Italia en Alleanza Nazionale (AN) deel uitmaken.
Hij reageert, de morgen na de presidentsverkiezingen in Amerika, in het radiojournaal op Radio 3 op de overwinning van de democratische kandidaat Barack Hussein Obama.

2 opmerkingen:

  1. De Verenigde Staten zijn een voorbeeld-democratie, toonbeeld van de normen en waarden die bedreigd worden door het terrorisme en door het islamitisch fondamentalisme"

    Daar zijn de meningen over verdeeld

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan je gerust stellen, Paco. Ook over Maurizio Gasparri zijn de meningen heel erg verdeeld.

    BeantwoordenVerwijderen